top of page
GymForce-Challenge-Uit-je-comfortzone-2.jpg

The
GymForce
Challenge

Ons doel

Tijdens één van de challenges ontsnap je fysiek en mentaal aan de dagelijkse sleur en overwin je alleen of samen met je vrienden, collega's of teamgenoten de meest spectaculaire uren van je leven. Zo ben je voor even de bikkel die je altijd al hebt willen zijn.

Door de verschillende Challenges zoals de 2, 4, 8 uur en de Specials is het voor iedereen een realistische en haalbare uitdaging.

 

Bij ons draait het niet om een snelle individuele finish; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishdrankje.  Samen uit, samen thuis!

Marcel Voogd

Oprichter

The GymForce Challenge

De afgelopen 15 jaar heb ik diverse hockeyteams getraind en gecoacht, wel net even anders. Met als belangrijkste focus, plezier tijdens de training en wedstrijden en er samen voor de volle 100% voor te gaan. Naast hockey ben ik regelmatig hardlopend te vinden in de Biesbosch polder en loop ik sinds 2015 meerdere obstacle runs per jaar. 


The GymForce Challenge is geboren uit een passie voor de obstacle run sport, net even wat anders buitensporten, grenzen verleggen, uit je comfortzone gaan en het willen overbrengen van mijn enthousiasme hiervoor op anderen.  

We willen allemaal wel eens uit onze comfortabele leventje stappen, maar niet iedereen durft die stap te maken. Durf jij het wel!?

If it doesn't challenge you, it won't change you.

GymForce-Challenge-Over-ons.jpg

Rob Littel

Instructeur

The GymForce Challenge

Ruim 10 jaar ben ik groepsinstructeur geweest op een sportschool. Mijn doel was om de sporters te motiveren het beste uit hun zelf te halen. De grenzen opzoeken en proberen te verleggen naar nét dat beetje extra.


Dit, in combinatie met mijn opgedane ervaring als instructeur bij de landmacht, wil ik ook bereiken als instructeur bij Gymforce Challenge. De grenzen van jouw fysieke en mentale gesteldheid opzoeken.


Ik ga jou, als deelnemer aan één van de uitdagingen, motiveren om niet te snel op te geven. Nét dat extra zetje geven om als één groep de eindstreep te bereiken.


Je kunt meer aan dan je denkt!

Rob Littel 1.jpg
Contact
bottom of page