top of page
GymForce-Challenge-Teambuilding-2.jpeg

Teambuilding

Ben je op zoek naar de juiste teamtraining waarbij we de samenwerking binnen het team verbeteren of gewoon lekker even stoom afblazen en lol maken na een drukke periode. Of voorbereiden op een team deelname aan een Obstacle Run?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 

Plezier, teambuilding én een fysieke uitdaging maken The GymForce Challenge voor jouw bedrijf, sportteam of vriendengroep tot een waanzinnige ervaring.

 

Samen over de hindernisbaan of door de Biesbosch polder terwijl je diverse materialen mee moet nemen én meerdere personen uit de groep vermoeid worden. Wie neemt dan de leiding? Wie bekommert er zich om zijn vermoeide collega of teamgenoot? Wie draagt een extra rugzak?


Zo gaan we op een uitdagende en grens verleggende maar menselijke manier aan de slag met jouw team. Onze teambuilding wordt ervaren als een erg leuke maar effectieve manier om elkaar (beter) te leren kennen.

Niet iedereen in een bedrijf, sportclub of vriendengroep heeft dezelfde conditie. Wij stemmen daarom vooraf e.e.a. met je af om samen het ultieme bedrijfsuitje, teambuilding of sportevent te organiseren. Met finish hapje, drankje, BBQ.

De spierpijn gaat voorbij, maar de gezamenlijke herinneringen en verhalen blijven voor altijd! 

Interesse in een Teambuilding Challenge

Bedankt voor je aanmelding!

Wij nemen snel contact met je op.

GymForce-Challenge-Teambuilding.jpeg
Contact
bottom of page