top of page
Grenzen-verleggen-GymForce-Challenge.jpeg

Grenzen
verleggen

Wat er precies op het programma staat blijft een verrassing.

 

Samen met je groep voltooi je, onder leiding van de instructeurs, verschillende fysieke en mentale uitdagingen. 
Een mega uitdagende challenge, waarbij het uiterste van je wordt gevraagd. Maar waar ook ruimte is voor lol en genieten.

 

Door middel van verschillende afwisselende challenges wordt je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen getest én op de proef gesteld. Zowel fysiek als mentaal. Op ieder onderdeel zal je individueel en  met je groep tot het uiterste worden uitgedaagd!

Meedoen betekent commitment, meedoen, je grenzen verleggen door je voor 100% te geven en het beste uit jezelf te halen. Je zet je voor de volle 100% in, voor jezelf en de groep.

Door de verschillende Challenges zoals de 2, 4, 8 uur en de Special Challenges is het voor iedereen een realistische en haalbare uitdaging.

Samen uit, samen thuis!

Wat verwachten wij van jou?

Meedoen betekent commitment, je grenzen te verleggen door je voor 100% te geven en het beste uit jezelf te halen. Je zet je voor de volle 100% in, voor jezelf en de groep die je misschien net pas kent.

 

Voor de 8 uur, de 12 uur en Special Challenges:

  • Kan je zo'n 5 kilometer aaneengesloten  hardlopen. 

 

Verder:

  • Sport of wandelt je regelmatig.

  • Ben je fysiek en mentaal belastbaar.

  • Ben  je een doorzetter.

  • En ben je een teamplayer. 

De GymForce Challenges die wij organiseren zijn zwaar, uitdagend en grensverleggend. Maar we houden ook zeker rekening met de groep. En er is zeker ruimte voor plezier en genieten.

Voor iedereen haalbaar. 

Voor iedereen uitdagend. 

Voor iedereen leerzaam. 

GymForce-Challenge-48 HOUR-1.jpg
bottom of page