top of page
FAQ GymForce Challenge.jpg

Veelgestelde vragen

 • Is een GymForce Challenge voor iedereen te doen?
  Jazeker! Niet iedereen in een bedrijf, sportclub of vriendengroep heeft dezelfde conditie. No worries! Wij stemmen daarom vooraf dit met je af om samen het ultieme bedrijfsuitje, teambuilding of sportevent te organiseren. Bij ons draait het niet om een snelle individuele finish; het gaat erom dát je met elkaar de finish haalt. En als het moment daar is, is het tijd om dat voldaan te vieren met een welverdiend finishdrankje. Samen uit, samen thuis!
 • Is een GymForce Challenge fysiek zwaar?
  De Challenges die wij organiseren zijn uitdagend en grensverleggend. Maar we houden zeker rekening met jou en de groep. En er is zeker ook ruimte is voor lol en genieten. Het is zo licht of zwaar als we samen bepalen. Wat is goed voor het team en wat is nodig om datgene eruit te halen dat jullie voor ogen hebben. Voor iedereen haalbaar, voor iedereen uitdagend, voor iedereen leerzaam.
 • Wat houden de Special Challenges in?
  Deze Special Challenges zijn voor de echte bikkels en doorzetters. En een meer dan goede conditie en doorzettingsvermogen is een vereiste. Door middel van verschillende afwisselende challenges wordt je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen getest én op de proef gesteld. Zowel fysiek als mentaal. Op ieder onderdeel zal je individueel en met je groep tot het uiterste worden uitgedaagd! Meedoen betekent commitment, meedoen, je grenzen verleggen door je voor 100% te geven en het beste uit jezelf te halen. Je zet je voor de volle 100% in, voor jezelf en de groep. If it doesn't challenge you, it won't change you.
 • Wordt er op een militaire manier tegen je gesproken?
  Nee, dit doen we nooit behalve als men dit specifiek verzoekt of in één van onze zwaardere Special Challenges.
 • Kan ik ook alleen inschrijven?
  Jazeker! Wij organiseren een aantal keer per jaar Challenges waar je alleen aan mee kunt doen. Als je je via het contact formulier inschrijft, informeren wij je over de mogelijkheden en de wanneer deze georganiseerd worden.
 • Wij zijn geen (sport)team of collega's, maar willen als vriendengroep wel meedoen, kan dat?
  Jazeker! Om mee te doen is het niet per se nodig dat de groep elkaar goed kent, altijd al samenwerkt of sport. Dit kan dus prima eenmalig voor die ene dag zo zijn.
 • Kan een Challenge op een zelfgekozen locatie?
  Alleen de 90 Minutes Challenge kan op een andere locatie. Samen bekijken wij waar en of deze geschikt is. Alle andere Challenges zijn op onze eigen locatie.
 • Waar kan ik jullie algemene voorwaarden vinden?
  Onze Algemene Voorwaarden staan op onze website.

Mocht jouw vraag er niet tussen staan, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

bottom of page