top of page
Trail_Run_Dordtse_Biesbosch_1.jpg

14 oktober 2023
The GymForce Challenge

Trail Run

The GymForce Challenge
Dordtse Biesbosch
Trail Run 14 oktober

3 - 5km family run - 5km - 10km - 15km

The GymForce Challenge Dordste Biesbosch Trail Run. Doe mee en schrijf je in!

Onze Trail Run bestaat uit hardlopen op smalle verharde-, onverharde en zandpaden (trails), waarbij niet alleen natuurlijke hindernissen overwonnen dienen te worden zoals plassen, beekjes en misschien wat boomstammen door de Nieuwe Dordtse Biesbosch, langs de Nieuwe Merwede en door de Elzen. We starten en finishen op ons GymForce One terrein aan de Schenkeldijk.

Het ideale doel om na de zomervakantie weer te gaan trainen of om gewoon alleen of samen een lekker stukje te gaan hardlopen in de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Je kan kiezen uit de 3 - 5 km Family Run samen met de kids en de 5 km, 10 km en 15 km Trail Run. Je kan je alleen of met een groep, schoolklas, sportteam of bedrijf inschrijven. Het aantal deelnemers per groep is 10.

Tijdens het event is er op de start en finish locatie een FoodTruck van de FrietFabriek met o.a. ambachtelijke verse friet en diverse ander eten en drinken en de BaristaTukTuk voor fantastische koffie en een DJ. Iedere deelnemer ontvangt een Dutch Nitrate blikje energy drink en een medaille. En kan je kennis maken met de obstacle run sport bij GymForce One en kunnen de kids tegen een kleine vergoeding paintballen. Dus als toeschouwer hoef je je niet te vervelen.

 

 Kom jij samen met ons een heerlijke Trail Run door de prachtige Nieuwe Dordtse Biesbosch lopen? 

TICKET IS INCLUSIEF:

  • Drie gave routes door de Biesbosch.

  • Gratis deelnamefoto.

  • Verzorging tijdens de run.

  • Finish medaille.

  • Dutch Nitrate Engery Drink.

  • Horecafaciliteiten.

  • Een fantastische dag!

Wil je wat meer weten, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

bottom of page