top of page
Trail running.jpg

14 oktober 2023
The GymForce Challenge

Trail Run

The GymForce Challenge
Trail Run info

14 oktober 2023
13:00 - 17:00 uur

The GymForce Challenge Dordste Biesbosch Trail Run informatie

Super dat er zo enthousiast gereageerd is en er zoveel zich ingeschreven hebben voor de eerste Dordtse Biesbosch Trail Run. Op dit moment meer dan 175 deelnemers, geweldig!
 

Adres: Schenkeldijk Beneden 13 te Dordrecht. Volg de Schenkeldijk naar de Tennishal en hockeyvereniging DMHC. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein bij de tennishal en de hockeyvereniging.

Ingang en terrein open: De ingang is via het pad voorlangs de tennishal. Het terrein is open vanaf 12:30 uur.

Starttijden: De 15 KM start om 13:30 uur. De 10 KM start om 14:00 uur en de 5 KM en de Family Run om 14:30 uur.

Routes: De routes worden aangegeven met plasticpijltjes. De 5 KM witte pijltjes, de 10 KM rode pijltjes en de 15 KM gele pijltjes.

Bagage: Als deelnemer kun je kosteloos je bagage inleveren bij onze garderobe. Je krijgt hier een polsbandje waarmee je jouw bagage na de run weer op kunt halen. Blijft wel voor eigen risico, wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte bagage.

Omkleden/kleding: kom gekleed in je sportkleding. Draag comfortabele running kleding, een lange of legging, korte broek en hoge of korte sokken. Er is een gelegenheid om je op de locatie om te kleden. Er zijn geen douches.

Verzorgingsposten: Op de 10 KM en 15 KM route is er één verzorgingspost waar naast water ook een energy drank en bananen beschikbaar zijn.

EHBO: Tijdens de Trail Run zijn er EHBO teams aanwezig op ons terrein en op de routes.

Supporters/publiek: Jouw gezin, familie en/of vrienden zijn van harte welkom om je aan te moedigen bij de start en de finish. Entree is uiteraard gratis.

Eten en drinken: Op de start en finish locatie is een Foodtruck van de Frietfabriek met diverse gerechten, frisdrank en een biertje en een Barista Tuktuk voor heerlijke koffie. Op de start/finish locatie zijn voldoende tafels en banken aanwezig om te zitten.

Finish: bij de finish ontvang je je welverdiende medaille en een blikje Dutch Nitrate energy drink.  

Tijdens het event kan er kennis gemaakt worden met GymForce One en The GymForce Challenge. Er zijn instructeurs aanwezig als je wat hindernissen wil proberen.

CREW: onze crew en de instructeurs zijn herkenbaar aan de oranje shirts.

Supported by

Wil je wat meer weten, schroom dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen!

bottom of page